![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Konularda ne kadar etkili oldugunuzu vede değer verilecek konular actiginizi bu sekilde anlayabiliyoruz. ileriki zamanlarda hem mesajlar hem tecrübe puanlariniz sizler icin olumlu yada olumsuz referans olacaktir. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yukarıda yazılanlara aynen katılmakla beraber birşey eklemek isterim! Bomboş hiçbirşey vermeyen yazılar yazan arkadaşlarımız bunu yerine bir makale yazın sizi özel olarak repleyip puanlayacağım! eğerki atlarsam p.m. atın! muhakkak alkışlarım sizi! İyi forumlar dilerim!
__________________ DA DA DA | ||
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aynen katılıyorum abi .. ben kendi adıma değişik şeyler eklemeye çalışıyorum elimden geldiğince....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | walla sizlere katılmamak elde değil arkadaşlar,hele şu forum kapanma olayından sonra daha da özen göstermemiz gerekiyor foruma,ben kendi adıma güzel bilgiler vermeye çalıştığımı düşünüyorum,sizlerde buna özen gösterirseniz sanırım çok daha güzel şeyler çıkacaktır ortaya,buraya herkez bir emek vermeye çalışıyor,lütfen karşılıkksız bırakmayalım,herşey beşiktaş için..
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |