![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anlamsız bir tartışmadır süre gelip gidiyor. şöle bir açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum. yine yazdıklarım geneldir ve kimseyi hedef almamaktadır. biz yani mod denen arkadaşların amacı forumda açılan konulara çeki düzen vermek ve gerekiyorsa gereken yerden ilgili yere taşımak editlemek ve silmektir. bu görev için biz herhangi bir ücret almamaktayız ve yaptığımız işi severek yapmaktayız. sadece Beşiktaş sevgisi ile dolu olan bu forum üyelerinin konulara daha iyi ve daha düzenli ulaşabilmesidir tek amacımız... Bu anlamda gerekli konuları düzenliyoruz yada bazılarını siliyoruz.... bundan sonra editleyip sileceğimiz yada kilitleyeceğimiz konularla ilgili konuyu açan arkadaşlara yada mesajı atan arkadaşlara P.M. atacağız. Amacı sizlere yardımcı olmak olan sadece ve sadece yetkilerini bu yönde kullanan arkadaşlarımıza sizde biraz yardımcı olunuz! Teşekkürler!!!!
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Modlara da hak vermek lazim. Forumda hergün bi konu defalarca acilmis. O kadar uyariya ragmen kimse forumda konu arama kismini kullanmiyor. Ve cogu konu da asagi yukari ayni örnegin "gelecegin kadrosu" gibi bu sekilde acilmis cok konu var. bence modlar isini iyi yapiyor ve böyle devam etmeliler. Ayrica büyük hassasiyet gösterip kilitlenen konunun altina sebebini de yaziyorlar ki bence cok iyi. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | mod lara teşekur ediyoruz bu konuda ama ben derdimi anlatamadım yada siz anlayamadınız ama bu yazını gerisindeki yazışmalar okursanız bir mod arkadaşımızın gereksiz ve lakayt sekilde ısrarala bana neden cevap yetiştirmek istedigini anlayamadım ben olayı uzatmamak icin cevap vermedim bana yaptıgı itama ramen lutfen herkes vazifesini yapsın ama hadinide bilsin | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ya bırakın bu geyikleri moderatör terminatör falan boşverin bakın dalganıza yahu ben size transferleri bitirince haber vericem ![]()
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | SÜlo Abİ Senİ SİnİrlendİrmİŞler Ama Her Hangİ Bİ MÜdahelelerİnde Bİldİklerİ BİŞey Wardir Mod ArkadaŞlarin,gereksİz Yere GerÇekten Konu AÇilior YoĞun Bİ Şekİlde,Çok Fazla Üzerİnde Durma İstersen..
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |