![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sen birkere murat aksuya yanlis yaptin o senin icin herseyi yapardi ama sen ezikleri sectin hayatin maf olacak bittin oglum tümer sen bitttin para icin sattin bizi | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hadi lan dallama tümer, koş bulaşığa, 1500 tabak seni bekliyo, oradan ot yolmaya! gece de sana 6 saat nöbet kitleyecekler. hadi abicim. işallah bölük komutanın Beşiktaş'lı çıkar ![]() offf offfffffffff
__________________ Asker kaçakları İnönü stadında yargılanacak | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | duyduğuma göre azize askerden kaçmak için sahte çürük raporu hazırlatmış. bu ortaya çıkmış ve istifa etmiş. 2 asker kaçağı anlaştı. zaten beşiktaşıma şerefsiz asker kaçağı topçu yakışmazdı. boyleleri anca eziklere yakışır. zaten başkanları bile asker kaçağı...
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi şu haberi bekliorum: tümerden açıklama!!! askerlikle ilgili yasanın değişmeyeceini öğrenen tümer "ben zaten onurlu gururlu her türk genci gibi askere gitmeyi çok istiyodum.. asker olcağım için çok mutluyum.. bir an evel gitmek için gün sayıyorum.. en büyük askerden daha büyük asker olacağıma kimsenn şüphesi olmasn!!!" ben hiç şaşrımam valla ![]() ![]()
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |