![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iyide baylar bayanlar,o stadı bu hale getirmek için bile yıllarca izin almaya çalıştılar.duvarlara yine dokunamadılar.gittler yeri kazdılar.oda ancak bu kadar olur.birazda teşekkür etmesini bilelim
__________________ onur gurur kartal budur | ||
| |
| | #2 | ||
| Guest
| bir ara müthis bir proje vardi, ne oldu acaba, balon haberdi anlasilan. Bence inönü stadinin yeri dünyada essiz, zaten bu haliyle bile eurosport'da dünyanin en güzel statlarindan secilmisti ... Dolmabahce mimarisiyle yeniden insa edilecek diye bir haber'di, türkiyenin yeni wembley'i diye... | ||
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Valla benim bildiğim kadarıyla İnönü nün özellikle Eski açık kısmının bozulması yasak çünkü tarihi eser kapsamına giriyormuş. öte yandan çevresinde ki yollar ve yapılar büyük bir değişimi engelliyor. Ya yeni yer bulacaklar yada stadı daha büyütmek için deniz sevyesinin de altına inecek kadar zemini indirecekler.
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() |
Sizce yönetim İnönü stadının ismini değiştirse stadın yeni ismi ne olmalı bir ara böyle bir olay gündeme gelmiştide.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |