![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşim Bilimiyosun Galiba Ama Fifa Yetkilileri Beşiktaşa şöyle Bi öneride Bulundu Stadin Yeni Açik Tarafindaki Ylu Stada Dahil Edip Dünya çapinda Allianz Arena Tarzi Bi Stad Yapmayi Yani Teklif Etti.hemde Masrafin Yarisindan çoğunu Karşilamak Karşiliğinda.bunun Nedenide Inönü Stadinin Boğaza Yakin Olmasi Yani Cazibesinden Dolayi Stadlari Incelemişler Ve En çok Inönüyü Beğenmişler Fakat Tarihi Muhabbetinden Olayi Zor Gibi Görünüyo Hatta Devletden Izin Alin Falan Dediler.sonucu Ne Oldu Bilmiyorum Hatta Kupa Finallerini Falan Vermeyi Bile önerdiler.
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bencede yeni bi stad lazim, ama yeri ve ismi deyismicek! Inönu herzaman Inönu olarak bilinecek
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
katılıyorum kardeşim
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inönü olarak bildik,inönü olarak nam saldık,inönü olarak kalsın. şeref ve hakkı yeten isimlerini verebileceğimiz daha birçok yerimiz var. bazı şeyler birbirleriyle özdeşleşmiştir. süleyman seba - beşiktaş sergen - beşiktaş nouma - beşiktaş İNÖNÜ - BEŞİKTAŞ BENCE DEĞİŞMESİN..............
__________________ onur gurur kartal budur | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |