![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana'dan, Roberts'e "Hayır" Perde arkası... Beşiktaş teknik direktörü Tigana ile Yönetim arasında transfer anlaşmazlığı yaşandı. ![]() Yönetim Kurulu'nun İngiltere'nin Wigan takımında fforma giyen Roberts'e teklif götürmesi Fransız teknik adamın tepkisini çektiği öğrenildi. Tigana'nın, yöneticilere "Roberts'i istemiyorum. Roberts gibi bir oyuncuya 2 milyon sterlin teklif edilmesine hiç gerek yoktu" dediği öğrenildi. Bu sözler üzerine Yönetim Roberts'in transferinden tamamen vazgeçti. Gelişmeler kartalhaber.com'da.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
YENİ NOUMA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR!.. ![]() Beşiktaş'ın aylardan beri ilgilendiği Wigan'ın İngiliz golcüsü Jason Roberts transferinde sona yakın... İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş kulübünün sevindirecek bir haber de adadan geldi. Nouma'nın tahtının varisi olarak gösterilen İngiliz golcü Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak İstanbul'a gelmek istediğini söyledi... "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. Kaydadeğer tek teklif Beşiktaş'tan geldi ve ben de bu teklifle ilgileniyorum" diye konuşan 28 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının kendisi açısından önemli olduğunu da belirtti... Takımın Jean Tigana yönetiminde olmasının tercihinde etkili olduğunu kaydeden Roberts çok mutlu günler yaşadığını ifade ettiği Wigan'dan ayrılacağı için üzgün olduğunu da belirtti. Kaynak : http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=10160 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |