![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne kadar çok tesisimiz varmış valla bu kadar çok olduğunu bilmiyordum | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ayrı bir cumhuriyet olduklarını söyleyen Fenerbahçelilerin bile adam gibi bir tapulu arazisi yok.Ama Beşiktaşımızın Süleyman Seba ile başlamak üzere birçok tesisimiz var.Ümraniye Tesisleri ortada.Bana göre Milan'ın tesisleri ile birlikte Avrupa'nın en güzel tesisi.İçinde suni göl bile var,daha ne olsun?Ayrıca Fulya da cabası.Orası bitince,yılda 12 milyon euro garanti para alacak Beşiktaş.İşte bu yüzden Beşiktaş'ın geleceği parlak...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #57 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/485-besiktasimizin-tesisleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
plazadan+inonu+stadi+resmi bedava indir plazadan+inonu+stadi+resmi bedava plazadan+inonu+stadi+resmi bedava mp3 plazadan+inonu+stadi+resmi indir plazadan+inonu+stadi+resmi video indir plazadan+inonu+stadi+resmi plazadan+inonu+stadi+resmi download | This thread | Refback | 03-11-2007 18:37 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |