![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Haklisiniz 2 Sendir Elestri Yapmiyoruz Da Ne Oluyoo Siz Memnun Saniz Hayirlisi Gorunen Koye Ne Lazimki Gecen Yildan Degisen Ne Var Fahriylemi Serdarlami Sampion Olacaksin 30 Puan Fark Bu Futbolcularla Kapanacak Diyorsan Ben Tek Kelime Etmiyorumm Bunuda 2 Lig Nisantasi Spor Klubu 3.lig Thy De Oynamis Bir Futbolcu Olarak Soyluyorum | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre alındı artık yapacak bişey yok bence tek forvet oynayıp arkayı güçlendirelim ----------------------------runje---------------------------------- ibrahim t.-----------------gökhan z.--------cris----------ibrahim ü. -------------------delgado-----------kleberson------------------- mehmet t.------------------yıldıray-----------------nuri -------------------------nobre-------------------------- | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #35 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bence en önemli avantajları ikisininde brezilyalı olması yani ii anlaşırlar ama sağ ve sol kanada iki tane sağlam adam lazım benim favorilerilerim mehmet topuz ve denilson veya gilberto umarım bu transferler gerçekleşir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/4890-flash-bobo-ve-nobre-uefa-kupasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 03:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |