![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar bence bobo-nobre ikilisi iyi bi ikili olabilir.Ancak onlara pası kim atacak onu anlayamadım.bizim yönetim anladı herhalde hala bi transfer yapmıyo.DELGADO şart bu takıma bide sol kanat aldık mı (Gilberto yada Denilson) o zaman ikisi de coşarlar...
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 10 numara ve kanat oyuncusu aldkı mı işlem tamadır.. BOBO iş daha da iyi olacak......
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
BAZEN DÜŞÜNÜYORUMDA BİZE EN ÇOK KİM ZARAR VERİYOR DİYE BULAMIYORUM ÇOK GARİP BİR DURUM 1:BİZE EN ÇOK HAKEMLERMİ 2:BİZE EN ÇOK FENERASYONMU 3:BİZE EN ÇOK RKİP TAKIMLARMI YOKSA YOKSA BİZE EN ÇOK İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARMI ZARAR VERİYOR ![]() YANİ TRANSFER HENÜZ BAŞLAMIŞKEN VE DAHA HİÇ BİŞEY BELLİ DEYİLKEN NİYE BU KADAR KARAMSARLIK ANLAMAK MÜMKÜN DEYİL YANİ EN AZ 2-3 OYUNCU DAHA ALINACAK BEKLEMEKTE FAYDA VAR DERİM BEN AYRICA BOBO VE NOBRE ÇOK KALİTELİ İKİ OYUNCU ÖZELLİKLE BOBO NUN ÇOK AYRI BİR YERİ VAR AYRICA HERKES PANCU GİBİ OLACAK DİYE DE Bİ KAİDE YOK SAYGILARIMLA; SİYAHIN_ZİNDAN.....
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/4890-flash-bobo-ve-nobre-uefa-kupasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 03:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |