![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | TÜMERE BÜYÜK BEŞİKTAŞ'LI DİYENLER ŞİMDİ NASIL KÜFÜR EDİYORLARSA , BUNLARDA ŞU ANDA KÖTÜ DEDİKLERİ BOBO'YA O ZAMAN SÜPER TOPÇU DERLER ...DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜN... ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
bundan daha yanlıs mantık olamaz herhalde benım bildiğim birkaç kişi harıcınde herkes tumer Beşiktaşlı dedi.... boboyu sevmeyen ark.lara bişi demiyorum adam anelkadan daha cok iş yaptı.madem kıyaslama istiyolar baksınlar | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu tur insanlara kisaca Hincal Uluc kilikli diyebiliriz. Yonetime elestiri, oyuncuya elestiri, antrenore elestiri, taraftara elestiri, malzemeciye elestiri, herkese elestiri. Serdar'in 5 macini izlememis olan kisiler bile bu oyuncuya simdiden kotu diyorlar, hic anlayamiyorum.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaşı başarılı olduğunda sevmekle yada tam tersi durumlarda sevmemekle alaklı... Kendi adıma ne olursa olsun içimdeki sevgi azalmadığı için hep umitliyim beşiktaştan. ve hayattan negatif duygularla bu hayat çekilmez bir hal alır. her konuda... bakın bu insanların özel hayatlarına herşeyi kötü yönüyle değerlendirirler... bu bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |