![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Taraftarın sevgilisi olan Delgado ve Tello’nun Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadrosuna yeni Latin Amerikalı oyuncular katma kararı aldığı öne sürülüyor. Akşam gazetesinin 3 Ocak 2007 tarihli baskısında yer alan habere göre, siyah-beyazlılar, İspanyol Deportivo’nun İtalyan pasaportu da taşıyan Arjantinli stoperi Fabricio Coloccini’nin transferi için harekete geçti. 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya’ya giderek bu transferi bitirmek istiyor. Arjantin’de Boca Juniors forması ile futbola başlayan Coloccini henüz 17 yaşındayken Milan tarafından transfer edildi. İtalyan ekibinde beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Coloccini, 4 yıllık kiralık döneminin ardından 2004 yılında Deportivo’ya geldi. İspanya liginde 58 maçta forma giyen oyuncu 1 gol attı. Ertuğrul Sağlam’ın istediği savaşçı oyun yapısına sahip olan Coloccini, ülkesi Arjantin’in milli formasını da 27 kez giymeyi başardı. MARİO BERK İLGİLENİYOR Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise rota Atletico Madrid’li Ze Castro’ya dönecek. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu için de uzun zamandır girişimde bulunan yönetim İspanya seferinden bu iki oyuncudan birini alıp stoper arayışlarını noktalama amacında. Transferler için Mario Berk özel olarak ilgileniyor. Her iki futbolcunun da yüksek bonservis bedelleri nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, futbolcuları kiralama yoluna gidecek. Bu arada Diatta’nın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi. 03.01.2008 ![]() Kaynak : Akşam | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Siyah-Beyazlılar, İspanyol Deportivo’nun İtalyan pasaportu da taşıyan Arjantinli stoperi Fabricio Coloccini’nin transferi için harekete geçti. Taraftarın sevgilisi olan Delgado ve Tello’nun Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadrosuna yeni Latin Amerikalı oyuncular katma kararı aldı. 25 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya’ya giderek bu transferi bitirmek istiyor. Arjantin’de Boca Juniors forması ile futbola başlayan Coloccini henüz 17 yaşındayken Milan tarafından transfer edildi. İtalyan ekibinde beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Coloccini, 4 yıllık kiralık döneminin ardından 2004 yılında Deportivo’ya geldi. İspanya liginde 58 maçta forma giyen oyuncu 1 gol attı. Ertuğrul Sağlam’ın istediği savaşçı oyun yapısına sahip olan Coloccini, ülkesi Arjantin’in milli formasını da 27 kez giymeyi başardı. MARİO BERK İLGİLENİYOR Bu futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde ise rota Atletico Madrid’li Ze Castro’ya dönecek. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu için de uzun zamandır girişimde bulunan yönetim İspanya seferinden bu iki oyuncudan birini alıp stoper arayışlarını noktalama amacında. Transferler için Mario Berk özel olarak ilgileniyor. Her iki futbolcunun da yüksek bonservis bedelleri nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, futbolcuları kiralama yoluna gidecek. Bu arada Diatta’nın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi. Akşam | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | coloccini çok iyi adam ama beni düşündüren tek şey defansın boyu ibrahim t. kısa yanına daha uzun adam lazım (1.88-1.95) coloccini-castro 1.85 altı oyuncular.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tekrar olucak ama coloccini çok iyi adam gökhan zanla yanyana mükemmel olur.gökhan sürekli ssakat olduğu için toromanla oynarsa sovunma çok kısa olur.benim tercihim melberg artık alınması imkansız gibi oda olmazsa meete olmalı kolay değil ama holoskoya okadar verebiliyosan bu adamlarada vermelisin
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |