![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tekrar olucak ama coloccini çok iyi adam gökhan zanla yanyana mükemmel olur.gökhan sürekli ssakat olduğu için toromanla oynarsa sovunma çok kısa olur.benim tercihim melberg artık alınması imkansız gibi oda olmazsa meete olmalı kolay değil ama holoskoya okadar verebiliyosan bu adamlarada vermelisin
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | harika bir transfer olur herzman hayal ettiğim adamlardan birtanesi..süper hem stoperde gerekirse sağ backte görev yapabilir geleceği de sağlam arjantin milli takımında da zman zman görev yapıyor bizde günay amerikalı adamların olması da onun için avantaj olur inş. gelirrr inşşşşşşşşallahhhhhh sinan engin bitirinşu işi yaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | coloccini çok iyi adam ama beni düşündüren tek şey defansın boyu ibrahim t. kısa yanına daha uzun adam lazım (1.88-1.95) coloccini-castro 1.85 altı oyuncular.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |