![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Geçmiş Mazi Oldu... !!! Beşiktaşi Kariştirmaya çalişanlara Prim Vermeyelim....
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #13 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya aslinda ailton cok iyi bir oyuncu. Werder Bremen de neler yapabilecegini gördük ancak sonraki kulüblerini hüsrana ugratti. Bi de Ailton cok acayip bi adam bence, basarili olmasi icin özel bi ortam ister. Ben o zamanlar I.Akina cok kizmistim, bence ailton bizim takimi cok sevdi ama yasca da kücük bi takim arkadasindan dislanmak onun da hosuna gitmedi. Ve bence burda yönetim de suclu cünkü bu olaya el atmaliydilar. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Hamburg'da kiralık oynayan Ailton'un "Villamı hazırlayın ben geliyorum" dediği öğrenildi. Alman takımında başarılı olamayan Brezilyalı futbolcu, "1.8 milyon euroyu bana hiç bir kulüp kolay kolay vermez. Acarkent'teki havuzlu villamı hazırlayın" diye haber gönderdi. Ahmet Dursun'la da konuştuğu öğrenilen Ailton'a yıldız futbolcu, "Tigana seni istemiyor. Boşu boşuna gelme. Oynatmaz seni" dedi.Brezilyalı oyuncunun yanıtı ise netti: "Oynatmazsa bekler paramı alırım, kendileri bilir." KAYNAK:SABAH ULAN SANKİ AİLTON LA AHMET DURSUN KONUŞURKEN BU KÖPEK SABAH TA SANKİ ORDAYMIŞ GİBİ ANLATIYO...ALLAHIM SABIR VER SEN..E TABİ SANA 1.8 MİLYON EURO YU KİMSE VERMEZ TABİ BİZİM SALAK YÖNETİM HARİÇ,,ŞİMDİDE DELGADO YU ALMAK İÇİN 1 AYDIR İNDİRİM İSTİYOLAR..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım Konu MURCIELAGO tarafından (06-06-2006 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunlar her takımda olabilecek şeyler eskilerle yeniler olayı her futbol takımında olur.Futbolcu kaliteli ve karakterliyse kendini mutlaka kabul ettirir ve diğerlerine hakimiyet kurar ve kendini yedirmez.bunun örneklerini burda saymakla bitiremeyiz,bu yanlızca bizde değil dünyanın her yerindede böyledir.Kimileri general doğar kimileri nefer olay budur. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |