![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh kasımpaşa ya ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Orda olacağım ve sağlamın savunmada kimi görevlendireceğini cok merak ediyorum özellikle sağ bekte.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar gruba yeni katıldım, sizden bir bilgi almak istiyorum.Bu biletixten satış koşullarını bilmiyorum.İstanbulun dışında ikamet ediyorum.Cumartesi inşallah İstanbulda olacağım ve kız arkadaşımı maça götürmeyi düşünüyorum.Esas sorularıma gelince, sizce yeni açıktan bilet alınır mı? (malum kız arkadaşım bjk'li ve stadyumda o ambiyansı yaşamasını istiyorum) Bir başka sorum ise biletixten şimdi bilet ayırsam,bu bileti en geç ne zaman alabilirim?Maç günü alabilir miyim?Ve nereden almalıyım?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tigerbjk Yeni açıktan bilet git paşa paşa maçını izle ambiansı şahanedir. Rahattır sorun olmaz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | patronumdan izin alırsam bende maçtayımm inş...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |