![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslında son 2 sene yaşadıklarımızdan sonra insanlarım hiç bir futbolcuya güvenmemelri ve birazda tedirgin olmaları normal gibi ama. tabiki iyi düşün iyi olsun felsefesiyle yaklaşmak daha doğru olur sanırım...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Toraman dan yakın ilgi İbrahim Toraman, Milli Takım kampında Fahri ve Burak ile çok yakından ilgileniyor. Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören tarafından 6 aydır tecrübeli futbolcular ile birlikte toplantılara sokulan İbrahim Toraman, Milli Takım kampında Kartal'ın yeni transferleri Burak ve Fahri'ye yakın ilgi gösteriyor. Gençlere ağabeylik yaparak onlara sürekli Beşiktaş hakkında bilgi veren Toraman, "Beşiktaş'a genç, uyumlu bir kadro kaynak:fotomac | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | niye kötü düşüneyim, rıza hoca yüzündenmi? yo yo tigana boş beleş almaz. keşke diyorum sağ kanatta yozgatlı gibi biri olsaydı bu sezon tandoğan yerine. türklere güveniyorum. Terimin dediği gibi brezilya oyun tarzımız var ![]() | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | artık bu kesinleşmiş transferlerle ilgili sabit konuları kaldırsak sevgili modum huzulü yer tutmasa derim ne derisn | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |