![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: heheheheeee guzel olmuss ![]() Alıntı: heheheheeee guzel olmuss ![]() ShucEagle heheheheee guzel olmus ![]() ![]() ne oluyyo bee 50tane yazmısızzz ![]() Konu anahtarcı tarafından (06-06-2006 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mesaj sayını mı arttırmaya çalışıyorsun.. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | figo bitti artık ya ne yapacağız daha onu görüyoruz italya liginde hem zaten sallama haber bu | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Valla o haberi ben de gördüm.Aynı gazetenin ön sayfa haberini de ben ekleyeyim.İnanıp inanmayacağınıza siz karar verin. Trezeguet,İbrahimoviç,Mutu ve Zalayeta hem de 4 ü birden demişler ki ; "Juventus düştüğü an Fener'deyiz". Fotomaç ve Fotospor haberlerinden gördüğüm yerde koşarak kaçıyorum.Ama doğru olsa fena olmazdı be ![]() ![]() Yakın dönemde bu gazetelerden beklediğim haberler; Henry : "Küçüklüğümden beri tuttuğum takım FB.Formayı giymek için sabırsızlanıyorum" Ronaldo : "Hedefleri olan FB'ye gelmek istiyorum" ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
YAPMA YA KARDES ACAYIPSIN SÜPER YAZMISSIN HELAL FOTOSPOR SENINLE GURUR DUYUYORUZ DEVAM BÖYLE | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |