![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo takımda kaldı Bobo için kulübüyle anlaşma masasına oturan Beşiktaş yönetimi sonunda muradına erdi. 04 Temmuz 2006 09:25 Beşiktaş’a geçen yılın sezon ortasında kiralık olarak gelen ve başarılı futboluyla talipleri artan Brezilyalı golcü Bobo takımda kaldı. Teknik direktör Tigana’nın takımda tutulması için bonservisiyle birlikte alınmasını istediği Brezilyalı futbolcu için kulübü Corinthians’la masaya oturan siyah beyazlılar, sonunda muradına erdi. Avrupa’dan birçok kulübün peşinde koştuğu Bobo için kesenin ağzını açan siyah beyazlılar, yapılan pazarlıklar sonunda Corinthians’a 2 milyon Euro vererek bonservisi aldı. Hürriyet | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu roberts kim nerden çıktı madem iyi futbolcu gs niye almadı saçma sapan maceralara giriyorlar. Yönetim bi tane yabancı alacak onada eli titriyor getirsinler gilbertoyu bitsin bu dert yeter artık. Aciz yönetim istemiyoruz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/5009-bobo-gidiyor-roberts-geliyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 12 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 25-03-2008 11:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |