![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | altyapıda şan ki oynıyan oyunculardan cok daha ii oyuncular var inanın bu genclerle devam edersek hem paramız cebimizde kalır hemde beşiktaş ruhu geri gelir...ben paftaki kalecimiz serkanı cok beğeniyorum inşallah seneye 3. kalecimiz olur.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar Paf Takimi Bence SÜper BÖyle Devam Eder Insallah En Önemlisi Artik Yokkariya Oyuncu Veriyoruz Kac Sene Veremedik Artik Kenan Özer Riza Sen Emre Özkan Mehmet Sedef Nail Tilbac Hakan Albayarak Sezer Sezgin Arkadaslar Bide Sizee Tavfsiyem Hakan Albayarak Ismini Sakin Unutmayin Tigana Bu Sene Ona Cok Sans Verecek Gelecek Seneden Belli A Takiminda Özel Atremanlar Yaptiriyor Bu Oyuncuya Yani Bu Sene Icin Hazirliyor Insallah Birseyler Olur Bu Oyuncudan Yasi Daha 17-18 Arasi Hadi Hayirlisi Saygilarimla Latif | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah kendilerini gelistirip a takimda da surekli oynarlar
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizim zamanımızda imkansızlık had safhadaydı, ailem istemiyordu futbolcu olmamı.. şimdi ise imkan olmayan bile imkan yaratıyor, günümüzde futbola olan ragbet in tek nedeni alınan astronomik rakamlar.. aileleri de futbol a sürüklüyor, bu imkanlar içersinde futbola olan ragbet arttıkca yeni jenerasyon da göz kamastırıcı oluyor.. beşiktaş alt yapıya önem verdiği sürece cok basarılı bir nesil yetişir.. klubumuzun bu denli duyarlı olmasını kendimce alkıslıyorum...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |