![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam bobonun bize çok faydası dokundu inkar edemeyiz gelecek vaadeden de bir futbolcu ama kiralık olarak kalacaksa istikrar nasıl oluşacak eğer başarılı olacaksa nasıl bonservisini alacağız en azından yönetimin bonservis konusunda kendisine öncelik verilmesini yada sabit bir bonservis üzerinde anlaşması gerekirdi. Diyelim ki başarılı oldu bonservisini alamayacağız , yada başarılı olamayacaksa neden kiralıyoruz | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya sonuçta bobo bizim malımız deil kiralık madem çok lazım o zman satın alacaksın nobre gibi adama bile 3 milyon veren yçnetimin aklında şüphe ederim ben ama bu yönetim emralı fenerin salladığı adamları almaya...mustafa,ali güneş,nobre şimdi aziz yıldırım da boşta onu da başkan yapın size o yakışırrr... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | asilkartal arkadaşım bütün yorumlarını BOBO ya yapmak zorunda değilsin yeter artık.. sen istemiyorsun diye kimse istemeyecek diye birşey yok.........
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben herkeze cvp vermiyorum ama cidden kusura bakma ben her maçı izlediğimde bbobyu görünce deli oluyorum...bende senin gibi Beşiktaşımızın başarılı olmasını istiyorum zaten sorun o sadece yakıştıramıyorum beşiktaşa...ama biraz fazla sinir yaptım heralde kusura bakma kardeş..nede olsa ne akdar öylesek de değişmeyecek... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |