![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maldanoda hic duymadım ama nobre bıraz once ıyı oyuncu dedı gorucez gercı fenere gelınce adı gıbı olur ama neyse ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Burada ben düşündüklerimi yazdım, feneri kutlamam kimsenin zoruna gidiyorsa, beşiktaşlı olmadığımı düşünen ya da kuşku duyan yetkili varsa banlar olur biter, umrumda da olmaz... kimse kimsenin ne kadar beşiktaşlı olduğunu bilemez! | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
olum eziklerin formu yok mu kutlamalarını orda yap seni ban lamamak lazım .................................................. .
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sana cevap vermiyorum muhammedzübeyir... gereği neyse modlar yapar... | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla dışardan giren bir febeli senin yazdıklarını gördüğü zaman ohh be der bizden biri de burdaymış der onun için susssssss tmm mı sen resmen febe yönetimini kutlayıp bizim yönetime dışarda olsan küfür edecek gibi konuşuyorsun sen hiç konuşma baştan hata yaptın böyle birşey olsa bile bunu bizle paylaşmaman lazımdı- içinde bıraksaydın febe yönetimi öven sözlerini okş ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]()
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Karelin arkadaşımız Tıpkı bizler gibi beşiktaşlıdır.Forumda yeni olması ve uslubu yanlış anlaşılıyor olabilir. Lütfen birbirimize biraz daha saygılı olalım.Yazılanları tekrar okudugunuz da bu tartışmanın boşuna uzadıgını göreceksiniz.
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (19-01-2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
diye düsünüyorum
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |