![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Karelinin sizden özür dilemesini gerektiren birşey yahut bir husus göremiyorum.
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
en büyük BEŞİKTAŞ diyorum
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yanlış üslub yok, insanları kutlamak ve başarı dilemek arasında fark vardır.. bunu anlıyorsan senin özür dilemen gerekir.. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hani cevap vermiyordun
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | muhammed kardeşim bende fenerin elinde patlamasını isterim ama 5 yaşındaki çocuk gibi yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan tartışmasını yapmaya gerek yok... Yani isteyen tebrik eder isteyen etmez... Herkes bir bireydir...
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bizde en Büyük Beşiktaş Diyoruz Ancak hepimiz daha kasımpaşa maçından önce transferde yapılması muhtemel hataları konuşmuyormuyduk.Kör öldü de badem gözlü mü oldu.Eleştirilmesi gereken yerde Takım da yönetimde eleştirilir.ADını sanını duymadıgımız futbolcuların transfer listesinde adının geçmesi , Almak istedigimiz futbolcuların hep iki hafta kala açıklanması yahut netleşmesi ... sana bu cümleler bir yerden tanıdık geliyor mu ?
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() |
![]() | #37 | |||
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | |||
![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | eleştiri başka şey kıyaslayıp aşagılama başka şey
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
başarıyı neye endeksliyorsun o zaman Başarı ölçütün ne Kabul et muhammet abartıyorsun.Kaldı ki isteyen istedigi kişiyi yahut kurumu takdir eder istemeyen etmez bizim problemmiz degil bu.Kimsenin fikirlerini etkilemek , Niye böyle düşündün deme hakkını ben kendimde göremiyorum peki bu hakkı sen nerden alıyorsun ?
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (19-01-2008 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |