![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | az önce bende texaslı briyle tartıstım sildim sonunda msnden. ay sinir bozucu seyler bunlar yakında ezikfblileride gecerler antipatiklileriyle.... bu macı alırız insallah görürler günlerini serefsizler | ||
![]() |
|
![]() | #114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valıhı kı bursa stadının etrafını boyayın şampıyon bjk yazın yada bursa nın neyı meşur onu yazın anladınız sız heheh ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben cok uzaktayım ama kalbım sızınle arkadaslar. su bursalılara akkılı olmalarını bır ısaretle anlattın. kendı kendılerıne dusuyolar sucu baskasında buluyolar. tavuk seyını gormus yara sanmıs mısalı
![]() |
![]() | #116 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valıye uygnsz kullandgım kelıme ıcın uyarı gldı ve sılemıyorum :S de içimden gelen oydu .... bızım hakkımıızı elımzden alıyrlar :S ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardes bende valhı kı para yok olsa kesın gelecem bılet parası ayarlar beraber ölume varım senın ölsek bıle bı amac ııcın oluruz ssaka degıl cıddıyım ![]()
![]() |
![]() | #118 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu sene gıdemıoz bursa da olmamıza ragmen maça bu sene olmadı seneye oda olmadı öteki seneyee şunu UNUTMASINLAR ;; ALLAH affeder ÇARŞI affetmezzz... ALAYINA GİDER ULANNN!!!!
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |