![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #521 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Insuayı Delgadoyla karşılaştıran arkadaşlar için Delgadoya ilişkin birtakım bilgilei gönderiyorum....Yetenek olarak elbetteki Delgado ![]() yapabilir mi? Tam İsim: Matias Emilio Delgado Doğum T: 15.12.1982 Doğum Y: Ajantin Milliyet: Arjantinli ,İtalyan(Çifte vatandaş) Boy: 183 cm Kilo: 77 kg Forma No: 20 Mevki: Orta Saha / Oyun Kurucu Uluslar arası maçlar U21: 5 Sözleşme Bitim T: 2007/08 (Basel) Piyasa Değeri: 6.000.000 euro Maç İstatistikleri: http://www.transfermarkt.de/index.ht...pieler_id=8886 Kariyer: Sezon Kimden: Kime: 03/04* Chacarita junior FC Basel 01/02 Argentinos junior Chacarita junior 99/00 River Plate Buenos AiresArgentinos junior ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #522 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insua iyi topçu ama delgadonun yeteneğine sahip olmadığını düşünüom delgado heran oyunun kaderini deiştiriblcek yetenek. sergen yok tümer yok oyunu eline alabilcek bi adam lazım ve bence o adam DELGADO...
__________________ Beşiktaşla uğraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister | ||
![]() |
![]() | #527 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakikaten baydii bu transfer artikk ya robertse verilmeyen paradan verelim artiralimmm alalimm kal geldii 2-3 haftadirr aslmicaksakda baska adamlari isteyelimmmmm olsun bitsinnn ama delgadoyu bitirinn artik sabrimizz kalmadii.. | ||
![]() |
![]() | #529 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar bu yönetim hic bir sey alamaz ne delgadosu hayal bunlar adam 6 milyon dolar peki birsey soruyorum nobreye 4 milyon dolar verebilen yönetim neden 6 milyon dolari veremiyor aslinda bunlar hep palavra haberler yine giderler ya eski bi fenerli yada eski bir cinconlu birini alirlar orta sahaya demedi demeyin bakin chisse , wiltford , falan derken gele gele nobre geldi ben herzaman dedim bu yönetim besiktasli degil bunlar besiktasi batirmak icin isbasinda baska bisey degil , star alacagiz diye bagriyorlar gidiyorlar birkac türkiyeden futbolcu aliyorlar tamam simdi dünya kupasi baslayacak simdiye kadar iyi futbolcu alamadilar bundan sonra hic alamicaklar cünkü iyi futbolcularin kupadan sonra fiyatlari ikiye katlanacak.... en BÜYÜK BESIKTAS varmi ITIRAZI olan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |