![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar bu yönetim hic bir sey alamaz ne delgadosu hayal bunlar adam 6 milyon dolar peki birsey soruyorum nobreye 4 milyon dolar verebilen yönetim neden 6 milyon dolari veremiyor aslinda bunlar hep palavra haberler yine giderler ya eski bi fenerli yada eski bir cinconlu birini alirlar orta sahaya demedi demeyin bakin chisse , wiltford , falan derken gele gele nobre geldi ben herzaman dedim bu yönetim besiktasli degil bunlar besiktasi batirmak icin isbasinda baska bisey degil , star alacagiz diye bagriyorlar gidiyorlar birkac türkiyeden futbolcu aliyorlar tamam simdi dünya kupasi baslayacak simdiye kadar iyi futbolcu alamadilar bundan sonra hic alamicaklar cünkü iyi futbolcularin kupadan sonra fiyatlari ikiye katlanacak.... en BÜYÜK BESIKTAS varmi ITIRAZI olan | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ferres arkadaşıma katılıyorum seneye gene bizim için hüsran beşiktaş gibi bi takım nasıl 6 milyon veremez delgadoya ya insua ondan daha pahalı söliiim bunlar yine bakacaklarki olmuyo aynen kendilerine ve juan frana benzeyen bi kazma getircekler arkadaşlar bu yönetim çoktan vadesini yitirmiştir seçimde bunlara oy veren beşiktaşlı değildir çünkü ben bu yönetimdeki bazı kişilerin bjkli olduğunu düşünmüyorum saygılarımla arkadaşlar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |