![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | heyecan verici bir haber doğrusu! bu çocuk iyi futbolcu! fakat bu kadar iyi futbolcuyu Türkiyeye getirmek biraz zor.! neden çünkü kendisi bunu istemiyorum diye bir açıklma yapmıştı. Tabi zaman herşeyi değiştiriyor. Ben ne insalar gördüm hayatta o takımın formasını giymem deyip, iki hafta sonra o formayı öpen! O yüzden inşallah olur! Olursada Delgadoyu almya gerek kalmaz!
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | taabiii insallah dogrudur insallah diyorum ama hmm dogrusunu söylemek gerekirse nuri bence cok iyi oyuncu tigana sans verirse cok daha iyi olabilir bence TIGANA NURI ICIN COKÖNEMLI BIR SANS INSALLAH OLUR BU IS YA INSALLAH BIDE IKI TANE YABANCI ALIRSIN KANATLARA HADI BAKALIM OZAMAN BIZI DURDURACAK BIR TAKIM GÖSTERIN BANA DERIM | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bencede bu haber fiyasko yanlız şölede bir durum var Alman liginin artık avrupa da pek bir ağırlığı falan kalmadı vitrin değil bence bir futbolcu için. Zaten öyle çok flash yıldızlarda yok artık,çekişme ve rekabet desen sıfır sezon başında şampiyon belli.İnanın bizim süper lig bile daha heyecanlı geçiyor bu yüzden aklı olan Türk oyuncular eğer İngiltere,İtalya ve İspanya dan teklif alamıyorsa Türkiye ye gelir hem daha çok para kazanır hem daha çok ilgi görür. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/5086-nuri-sahin-besiktasa-mi-geliyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 12 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 25-03-2008 11:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |