![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | En Aktif: veysel yavas En Alçak Gönüllü: jasmin En Baba: ben 2 oglum var En Ciddi: alen En Çalışkan: sahemre En Duygusal:umut taciri En Düzenli: veyselyavas En Geyik: En Gıcık: nouma mansiz 21 En Gizemli: Disi_kartal nefertiti En Gözü Kara: ben En Havalı: earthquaker En İçten: koyun delisi En İlginç: samet1903 En İyi Avatar: ben(oglum olur) En İyi Bölüm: futbol En İyi Çıkış yapan:ben En İyi İkili: En İyi İmza: asasmaz En İyi Nick: Nevaria En Kafadar: veysel En Karizmatik: sahemre En Komik: En Kültürlü: herkez En Popüler: sahemre En Sakin: ben (bazi zamanlar haric) En Samimi: herkez En Sempatik: veysel En Sevilen: bilmem ben herkezi severim En Uçuk:koyun delisi En Yakışıklı: Göreceli bi kavram yorumsuz En Yardımsever: Bütün modlar En güzel : Göreceli bi kavram yorumsuz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | veyseL En Sempatik:Burock_fun En Sevilen:Burock_fun emRe En Geyik: burockfun En İyi İkili: veyselyavas - burockfun En Sevilen: burockfun gogo En Duygusal: burockfun - karelin tşk. hepinize saoLun canLar..=)
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | En Aktif: aLen En Alçak Gönüllü: aLi RıZa-ayche En Baba: varada En Ciddi: aLen-meriç En Çalışkan: büTün modLar En Düzenli: asparagas En Duygusal:veLvetwamp-ben ![]() En Geyik: waitforme ![]() En Gizemli: dişi kartaL asu En Gözü Kara: sahemre En Kültürlü: Aetos En Havalı: earthquaker En İçten: sinan-veyseL-aLi Rıza-gogo... En İyi Bölüm: chatbox En İyi İkili: ben - veyseL ![]() En İyi Nick: koyun delisi ![]() En Kafadar: veysel-sinan En Sakin yerine /// En Kavgacı: sinan ![]() En Samimi: çooOo0ok ![]() En Sempatik: veyseL En Sevilen: herkesi sewerim ben ![]() En Uçuk:koyun delisi En Yakışıklı: ... En Yardımsever:sahemre-umut taciri En güzel : ... Kü buLdum sana --> En Asker ve En Çaycı: Kü ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kü buLdum sana --> En Asker ve En Çaycı: Kü askerde çaycıydım ben zaten hahhaha ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
![]() | #65 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #66 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() |
![]() | #67 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | En Duygusal: newaria( dokunsan ağlıyacak ''ne var ya ne istiyonuz modu'' ![]() Abim sende mi yaa ![]() ![]() En Sakin: newaria ehhh diyelim :Pp ![]() teşekkrler ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif: BEN En Alçak Gönüllü: ALEN En Baba: MERİÇ En Ciddi: ÖZLEM ABLA En Çalışkan: AYCHE En Duygusal: BEN En Düzenli: ONUR En Geyik: OZZY En Gıcık: once_biz_vardik1903 En Gizemli: En Gözü Kara: ONUR En Havalı: En İçten:VEYSEL YAVAŞ En İlginç: En İyi Avatar: BEN En İyi Bölüm: CHAT BOX En İyi Çıkış yapan: En İyi İkili: En İyi İmza: BEN En İyi Nick: BEN En Kafadar: En Karizmatik: BEN En Komik: BEN En Kültürlü: ÖZLEM ABLA En Popüler: En Sakin: BAZEN BEN En Samimi: KÖYÜN DELİSİ En Sempatik: BEN En Sevilen: ÖZLEM ABLA En Uçuk: En Yakışıklı: FORUMDA Kİ BÜTÜN ERKEK ARKADAŞLAR En Yardımsever: En güzel : FORUMDA Kİ BÜTÜN BAYAN ARKADAŞLAR Konu _Blackseagless_ tarafından (08-05-2008 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #70 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bide seyi unutmussun en ukala sen en sacma yorum yapan sen bide en kendini begenmis olanda sensin sanirim butun iyi seylere kendi adini yazmissin ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/50868-2007-yilinin-en-leri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Besiktasforum Oscarlar [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 28-02-2008 21:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |