![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gittiğine üzüldüğüm futbcolcular oldu (geldiğine üzüldüğüm futbolcu da oldu malesef) ama yokluğunu hissetmek başka bir durum. ben gidenlerin içinde yokluğunu hissedeceğimiz bir futbolcu olmadığını düşünüyorum. | ||
![]() |
|
![]() | #16 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | duygusal bakacak olursak A.Dursun da eklenebilir ama Cordoba hariç pek faydalı olamadılar geçen sene ......
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kimseyi aramayız arkadaşlar merak etmeyin.herkes cordoba diyor ama zannetmiyorum.cordobanın eski sezonlarını arıyorduk artık yaşlandı.ona antalyasporda başarılar.sergen gibi bir yetenek kolay kolay gelmez ama ne yaparsınızki hepimizi şok ederek şekerspora gitti.ona güzel bir jübile yakışırdı şekerspor değil.neyse hayırlısı onada başarılar.transferler olumlu sadece biraz zaman motivasyon ve takım tuhu için.hep destek tam destek... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |