![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Agzı Olan Konusuyo Hayatlarında Bir Kez Tribune Gitmemis Adam dan Ne Beklersin Bazilarinin Yasi Kadar Tribun Kovaladık ! Cok Bıdı Bıdı Fena Lık Getirir Sonra Biz Abi Olarak Uyaralımda Gerisi Kardeslerin Kendi Bilecegi Is .
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 Konu ALPAY tarafından (07-06-2006 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha lig baslamadan kotumser olma Alpay abi seni tanimiorum ama benden buyuk oldugun için abi diorum basarisiz olursak zaten ben biliodum diceksin bunlarin olacagini ondan soyledim diceksin basarili olursakta ozur dilerim yanilmisim diceksin su hincal uluç tavrini birakalim artik destek verirsek bu genç arkadaslar basarili olacaklar herkes inansin cunku baarmanin yarisi inanmaktan gecerr | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Hiç Kimsenin Burda Böyle Yıkıcı Konuşmaya Hakkı Yok... O Dalga Geçtiğiniz Adamlar Golleri Atacağı Zaman Nasıl SEVİNECEKSİNİZ?
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biraz sabır arkadaşlar böyle mi destek olacaz beşiktaşımıza sallama haberlerle kapisetisiz yönetim demeklemi destek olucaz sen köstek oluyosun bu ayzılarınla
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |