![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inş olmaz bu transfer. bakinin orta saha versiyonu. işin yoksa senelerce bunun kahrını çek. kardeşim mehmet topuz alamıyosanız, bekir irtegün'ü alın, selçuk inan'ı alın. yani kasımpaşanın çakma adamlarına mı kaldık?! | ||
| |
| | #3 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayyy yaw kazma olmasın buda
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ıbrahım kaş ta sotoper lıbero fafta öyle onuyrdu bızım hoca hıç denedımı ibrahım kaşi kendı yerınde yooo hep sağ bwekte denıyor yapmayın arkadaşlar bazı cevherlerıde bız görmuyoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu adam mı izledim kasımpaşa maçlarında cok hosuma gitmişti fizigi topa hakimiyeti hatta bize gelse cok iş yapar demiştim gercekten cok sevindim korayın yerini doldurur diyorum
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
| |
| | #8 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bence çok iyi bir oyuncu oyuna iyi girebiliyo hem. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | cm 03/04 genc yeteneklerden biridir kendisi ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Barbarosu ben yıllardır tanırım çünkü arkadaşım kendisi işin doğrusu çok büyük işler yapmaz ama hırsıyla beşiktaşımıza yararlı olur bide almanyadan gelirkende amacı 3 büyük takımın birinde oynamaktı o da oldu daha 1 hafta önce transferi bana söylemişti doğru söylemek gerekirse inanmamıştım ama doğruymuş inşallah barbaros yararlı olur... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |