![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesin bunu ertuğprul istemiştir aynı diatat ve higuain gibi bol bol izlemiştir...yarabbim ya bu kimm 600 bil dolarlık adam mı kurtarcak defansı az kaliteli birini alsalar saten şaşardım hiç yapmayın daha iyi bea
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #15 | |||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
:thefinger:
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Beşiktaş'tan Kaka yalanlaması ! Beşiktaş Kulübü, basında çıkan yabancı stoper haberlerine tepki gösterdi. 29 Ocak 2008 15:11 Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün görsel medyada yer alan, kulübümüzün, Portekiz'in Acedemica takımında forma giyen defans oyuncusu Kaka ile anlaştığı yönündeki haberler asılsızdır. Kulübümüz bu futbolcu ile kesinlikle ilgilenmemektedir" denildi.
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu iş arap saçına döndü ya sabah dino drpiç deniyordu??? | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya adamın tam ismiini yazın başka kakalarla karışmasın olay ![]() bu arada yalan faso fiso haber
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne derdim olcak bea herşey ortada daha dedik ya bütün gün
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alınacaksa Milanlı Kaka alınsın.Yanıda birde ronaldinho forvetede holoskonun yedeği olarak shevchenko alınsın iyi bir takım oluruz ![]()
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |