![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | alınırsa çok iyi olur bence ama fazla masrafa girmeden alınması lazım çok masraf olmaya başladı. | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ön libero olarak Türkiyede anadolu takımlarından alınacak ender futbolculardan biri.İyi bir yedek olabilir alınırsa...Cisse sakatlandığında veya cezalı olduğunda formayı giyebilir,türkiyede oynanan maçlardada fazla sırıtmaz...Gerektiğinden fazla değer biçiyorlarsada almaya değmez... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Siyah-beyazlılar genç yıldız için Vestel'e takas ve para önerecek. YABANCI İSTEMİYOR Beşiktaş yönetimi, yabancı kontenjanının 6+2'ye çıkarılmasının ardından transferdeki taktiğini değiştirdi. Siyah-beyazlıların, ön libero için düşündüğü yabancı adaylardan vazgeçtiği ifade edilirken, Manisa'nın yıldız futbolcusu Uğur İnceman için Ege temsilcisine yeni bir teklif sunduğu belirtildi. UĞUR'DA SORUN YOK İlk yarı biter bitmez Uğur için teklifte bulunan ancak olumsuz yanıt alan siyah-beyazlıların, Manisa yönetime "Bu oyuncu için bir oyuncu + para verelim" dediği öğrenildi. Ege ekibinin bu teklif karşısında düşünmek için süre istediği belirtilirken, Uğur'un ise Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardığı açıklandı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben ümit milli takımdayken baya takip ederdim incemanı. bence çok çok ii bi oyuncu. bence türkiyeden alınabilecek en ii önlibero. ama tabi, bence bizim çok acil bi önliberoya ihtiyacımız yok. cisse sakatlanırsa, serdar kurtuluş var. o da sakat hala diosanız, bence serdar özkanda çok sırıtmayabilir. ben şunu merak ediorum, yedek arıyoruz nasılsa, en fazla oynayacağı da 3-5 maç. paftan bi adam nie çıkarmıolar? pafın önliberosu yok mu? | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ver bakiyi al uguru ![]() Iste ben buna dogru transfer derim
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/51538-ugur-inceman-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 19:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |