![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #144 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Beşiktaş'tan İMKB'ye Drpic açıklaması A.A. ![]() Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, “Şirketimiz, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat sporcu Dino Drpiç'in transferiyle ilgili görüşmelere başlamıştır” denildi. </B> | ||
![]() |
![]() | #145 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş. sonu diatta gibi olmaz ben bu oyuncunun tutucağıı tahmin ediyorum çünkü baya ince eliyip sıkı dokundu ama içimden bir ses bu adamın kornerlerden çok can yakacağını söylüyo
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi adamda maşallah boy 1.93...Bayağı bir gol atar yani duran toplardan.Helede bizde duran topları tam adrese yollayan tello varsa... | ||
![]() |
![]() | #147 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | |||
![]() |
![]() | #149 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | peki orasini burasini acmasi konusunda ne yapcaz burasi turkiye donu indirip kosmaya baslarsa arkasindan kosan zor olur delik desik ederleri adami valla
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |