![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izlemeden sağa sola sayıp sövmek hiç doğru değil,dünya yıldızı almayacağımız bir gerçekti neden bu kadar şaşırdınız anlamıyorum,25 futbolcu izlenip bu oyuncuda karar kılınıyorsa vardır bir bildikleri
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi bunun izlemekle falan alakası yok bence.Beto,Meita daha kötü topçularmı bundan.Kesinlikle değil.O halde izleyip izlememekle alakası yok,paramız buna yetti işte.Bir bildikleri olsa 2.stoper transferini düşünmezler zaten.Buna güvenmedikleri belli... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de diyorum ki beşiktaşın şu mali yapısında güvenmediği oyuncuya verecek bir 2 milyon eurosu yok,büyük bir lüxtür bu,bi yandan sinan engin müthiş bir transfer yaptık derken siz hangi basın organına güvenip yönetimin bu oyuncuya güvenmediğini ima ediyorsunuz?
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | benim de en çok merak ettiğim bu her çıkan habere inanıyor arkadaşlarımız sonra da buna göre eleştiri getiriyor. Kenan Öner in yaptığı açıklamada transferi kapattık ama hocamız acil bir istekde bulunursa düşünebiliriz dedi. Ama arkadaşlarımız yeni defans aranıyor diyorlar hem medya ya her yaptığı haberde b.k atarız hem de işimize gelince bu haberleri kullanırız bu nası iştir arkadaşlar. Nabıza göre şerbet vermeyi bırakalım biraz mantıklı düşünerek bi 5 maç falan sabredelim de adamı görelim. Alınış şekli falan muhabbetlerini de bırakalım artık. Drpic i kaç maç izledilerse bunu da o kadar izlediler yani öyle sadece antalyada 1 maç izleyerek bu transferi yaptıklarını sanmıyorum. Yoksa neden 2 milyon euro gibi bir para ödeyerek risk alsınlar hem de bu kadar genç oyuncu için. Başka isimli bi adama 1-2 milyon daha fazla verirlerdi en azıdnan biz iyisini aldık tutmadı derlerdi. Bu genç oyuncuya bu kadar para verdiklerine göre vardır bi bildikleri. Bu günü kurtarmak amaçlı değil geleceği kurtarmak amaçlı bir adımdır saygı duyulmalı ve izleyip öyle yorum yapmalı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar herkes ısmını hıc duymadık dıyor. pekı bende soruyorum chelsea nın defansına 12 mılyon pounda aldıgı sırp ivanoviç i aranızdan kaç kişi duydu ve biliyordu. gormeden yorum yapmayın, sahaya cıkan her futbolcumuza destek cıkalım | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Takımı inceledim 1. sırada , oyuncuyu pek inceleyemedim ama ! BOBO kadar etkili olabileceğini sanmıyorum , umalımda bu tahminlerimizi tereddütlü düşüncelerimizi değiştirsin.. Henüz yıldızı parlamayan , küçük oyuncuları alıp , onları yıldız yapabilmek en büyük Başarı olsa gerek , inş. Gordon ' da Beşiktaşımızın yeni yıldızları arasında kendine bir yer bulabilir...
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun iyi biri duyduguma göre
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transfer yapmış olmak için yapılmış bir transfer bu bence.Neyse yine de hayırlı olsun BJK camiasına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |