![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
adam gectıımız sezon yılın futbolcusu secılmıs lıgınde bea...hayırlı olur ıns. tanınmadık bırıde dııl hem..futbolu sadece turkıyede takip etmeyenler tanır...bu sıkıntıda iii transfer.... ![]()
__________________ besıktassn sen bizim canımız... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonunca bitti galıba kaynak sitem var orta verıldıyse bitmıstır dıcektım ordada verılmıs | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek diyeceğim allah belanı versn yönetim,teknik kadro..!!!! böle transfer mi yapılır ya onu alamadık bunu verelim biz size..rezilsinz rezil..tecrübe dedinz ümit milli adamı aldınz yaa bırakıp gidin beaaa haysiyet varsa size biraz adamsanızz..!yeterrrrrrrrrrrr yıldırım demirören sinan engin..sende ertuğrul sn anca böle adam sitersn bravo sana hiç yakışmıon şu takımaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ne diyon ya sen allah aşkına. biraz terbiyeli ol. herkese laf söyletirim ama ertuğrula asl. türkiyede herkesin imrendiği ertuğrula utanmadan sıkılmadan laf atıyorsun. asıl sen kendine bak. holosko bobo kaş felan kaç yaşında veya kimse tanıyormuydu. telloyu duymuşmuydun. belki bu adamda iyidir. biraz dikkatli konuşun arkadaş. bir taransfer için beşiktaşı sevecekseniz hiç sevmeyin daha iyi. Bu adamı sinan engin ve ertuğrul almışsa ben kefilim iyidir kesin. | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2 kere acılmıstı bu konu ya | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper ii drpic almadıgımızda cok ii oldu fotolar videolar felen
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |