![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Schildenfeld Beşiktaş’ta 01.02.2008 14:59 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Dinamo Zagreb’li Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varıldığını duyurdu: "Şirketimiz Dinamo Zagrep’te forma giyen Gordon Schildenfeld’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır." Gordon Schildenfeld kimdir? 1985 doğumlu olan genç defans oyuncusu 1.92 boyunda. Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld futbola burada başladıktan sonra 2007 yılında Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Alman kökenli olan defans oyuncusu, 2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele etti. Genç oyuncu takımıyla geçen sezon 1. Lig'e çıktı. Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın büyük takımlarının dikkatini çeken genç oyuncu, takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan 21 yaş altı milli takımının formasını da giyen Schildenfeld, özellikle hava toplarındaki büyük üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Hırvat milli takımının gelecekteki değişmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor. KAYNAK
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu SahEmre tarafından (01-02-2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ii kazık yedik
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | ![]() Beşiktaş, Drpiç'in yerine takım arkadaşı Gordon Schildenfeld'i transfer etti. 1 18 Mart 1985'te Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld Ocak 2007'den beri Dinamo Zagreb'te forma giyiyor. Sibenik altyapısının bir ürünü olan Schildenfeld 16 yaşından itibaren A takıma yükseldi ve ilk maçını Kamen Ingrad'a karşı oynadı. 2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele eden genç oyuncu takımlarını geçen sezon 1. Lig'e taşımayı başardı. Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın devlerinin ilgisini çeken genç oyuncu, yıldıznın beraber parladığı takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken araya Dinamo Zagreb'in girmesiyle başkentin yolunu tuttu. 1.92 boyundaki Schildenfeld, Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper 2007 yılında Sibenik takımından Dinamo Zagrab'e transfer olmuştu. Gordon Schildenfeld Hırvatistan Ümit Milli Takımı'nın da formasını giydi. Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, Beşiktaş’a 1 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Daha bu kazık ne ki dostum, bu adamın yüzünden 2 gol yeriz takımdan keserler, sezon sonu sözleşmesini fesh ederler, bir ton tazminat öderiz, ödemezsek Fifa'ya şikayet ediliriz, sonra CAS'a gönderiliriz.. Nasıl olsa Sinan Engin var başımızda önümüzdeki sezon birilerini bulur getirir yine.. | ||
![]() |
![]() | #55 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çocuk gibisin ha. sinan engini bende sevmem ama saygısızlık yapmanında anlamı yok. ayrıca sinan engin ribery i keşfeden adam bunuda bilmeni isterim.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inşallah hayırlı olur. -genç olması, -U21 de milli olmuş olması, -"yılın futbocusu"seçilecek başarıyı gösterebilmiş olması, -şampiyon takımın oyuncusu olması, -adından ülkesinde "gelecek vaad eden iyi bir defans oyuncusu" olarak bahsediliyor olması beni umutlandırıyor. Başarılar diliyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | onlr bize saygısızlık yapmasın aslında ben aptal yerine koyulmayı kabul edemiyorum..şimdide diolar drpicten önce bunu istemişiz de alamamışız sonra drpicten vazgeçip bunu almışız..buna kim inanır inananlar da uyuyorlarr aslında bunu göremeyen çocukkk
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hayırlı olsun, umarım faydalı olur.. Herzaman için baştan atıp tutup sonradan yanılmaktansa, izleyip öyle değerlendirmeyi tercih ederim ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |