![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bn baskandan memnunummm hataları olmustur ama bu kadar da acımasız ve elestırıyı hak etmıyorrr
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar bu ortamda Başkan eleştiriyi haketmiyor. Daha önceki yönetimden kaynaklanan sebeplerdi.Denizli geldi ipleri eline aldı. Sinan gitti transferler yerini buldu.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konuda Beşiktaş Başkanına Hakaret Olmadigi Sürece Devam Edebilir. Hakaret & Saygısızlık vb Durumlarda Konu Kapatılacaktır. Bilginize..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baskanı elestırenler tek cevabımm varrr bu ısı cok bılıyorsanız gelın sız yonetınnnnnn davulun sessı uzaktan hos gelıyor ....... besıktası sevıyorsanı yonetım kurulunu cıkartırnız projelerını anlatırsınız secıme gırersınızzz ....
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Diline sağlık be tekinim , aday oldunuz da başkan mı engelledi buyrun yapın projenizi belirleyin listenizi aday olun görelim sizi . | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne demek abıı ısın ıcınde besıktas olunca ben her zman haklının yanındayımmmm ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ozman işimiz kolay tayyibi halk eleştirmesin varsa derdi gitsin parti kursun aday olsun. mükemmel mantık
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burası siyaset yeri değil bıu forumda siyaset yasak konumuzda başbakan değil . | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ne siyaseti ya siyaset yapıcak olsam akp yi chp yi eleştiririm.ben sadece örnek verdim. kaldıki akp dende memnunum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa warya huzur bozmaktan başka birşey değil şurda konuşulanlar 2 gün snra inş şampiyon olucaz konuşulan konuya bakk başkaları karalıyor şampiyonluğumuzu diye üzülmeyelim o zaman şampiyonluktan 2 gn önce bizim forumumuzda konuşuluyosa bunlar yazık yaa tamam konuşulur ama zamanı var yaa arkadaşında dediği gibi şampiyonluğada değişmiyoruz biz başkanın hatalarını biliyoruz ama düzelttiğini düşünüyorum kendni hatarını gördüğünüz gibi doğrularınıda görsenize
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |