![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
.komik anıma gelelim.yurt anısı.biz lisedeyken üniversiteye hazırlanırken bizi yurda kampa alırlardı.orda klasik yurt şakası yüz boyamayı bana yaptılar benim uykum ağır olduğu için.uyandığımda normalde yüzümün kapkara olması gerekiyordu ama hiç iz bile kalmamıştı nasıl olmuşsa bende anlamadım: fazla komik deil ama biz çok gülmüştük sıra sende | |||
| |
| | #2 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al götür beni bu diyardannnn...sensis olmam...sensis olmammm...D:
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin gibi beni kimse sefmedii......bekledim gittiğin günden beriiiii ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | h.g gökçecim.......hallettin mi işini? ![]()
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 121 oldukk daha ne istion.....hehhe 150 yapmadan çıkmak y.o.k.......(bi de ilk çıkan ben oluyomuşum... ![]() )
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |