![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1751 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni kişiler gelmiş konuya bek mutlu oldum... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #1752 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mevsimlerden sonbahardayım... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #1753 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hade beye mervemcim bişiler yas....canım bunalıyo......
![]() |
![]() | #1755 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | slm arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #1756 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söle bakiiim.... ![]()
![]() |
![]() | #1757 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yıldız Tİlbe-Erkeğim(Kısançlık SEndRomu) Bakışında benim, gülüşünde Sarılmanda benim, öpüşünde Bildiğim gibi severim, öyle öğrenmişim Ölene dek güvenir severim Tabi sende öyle düşkünsün aşkıma Doğal olarak herşey yolunda Telefonda yoksan olabileceğin Hiç bir yerde seni bulamıyorsam Yardım et allahım Çıldıracağım... Nasıl avunacağım Sen yalnızca benim erkeğimsin, benim Senin vücudun benim bedenim, benim Dokunursa biri sevişirsen eğer Kirletirsen aşkı, ayrılık temizler Benim aşkım acaba yetmiyor mu Konuşmalarımız tat vermiyor mu Psikolojim benimle oynuyor yine Kuruntulu saatlerin faturası Bütün aşıklarda bulunur kıskançlık Yıllarca seninle neler yaşadık Telefonda yoksan olabileceğin Hiç bir yerde seni bulamıyorsam Yardım et allahım Çıldıracağım... Nasıl avunacağım Sen yalnızca benim erkeğimsin, benim Senin vücudun benim bedenim, benim Dokunursa biri sevişirsen eğer Kirletirsen aşkı, ayrılık temizler... | ||
![]() |
![]() | #1758 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | slm mazo.....h.g....nasılsın...????????5-4-3-2-1... ![]()
![]() |
![]() | #1759 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | varoooolll merve..çok matrock bi şarkı beya...kıskançlık......benimsin benim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #1760 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bakışında benim, gülüşünde Sarılmanda benim, öpüşünde Bildiğim gibi severim, öyle öğrenmişim Ölene dek güvenir severim Tabi sende öyle düşkünsün aşkıma Doğal olarak herşey yolunda ççooooooook güsel | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |