![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2202 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tmm tmm devam et sen ben hepsini okuyorum ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #2203 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BİZİM BİLDİĞİMİZ BEŞİKTAŞ, ”VARLIĞINI KURTULUŞ SAVAŞI'NDAN, SICAKLIĞINI SEMTTEN, GÜCÜNÜ BARBAROS'TAN, DURUŞUNU MUSTAFA KEMAL'DEN ALIR, ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRİR, CUMHURİYETÇİDİR, ATATÜRKÇÜDÜR, İLERİCİDİR, ÖZGÜNDÜR, FARKLIDIR VE BU YÜZDEN BÜYÜKTÜR.” | ||
![]() |
![]() | #2205 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BİZİM BİLDİĞİMİZ BEŞİKTAŞ BAŞKANI, "ALÇAK GÖNÜLLÜDÜR, İDDİALIDIR, AZ VE ÖZ KONUŞUR, İLKELİDİR, GÜVENİLİRDİR, BEŞİKTAŞ SOKAKLARINI BİLİR, SOKAKTAKİNİ BİLİR, AĞA BAŞKAN DEĞİLDİR, ÖZ EVLADINI HARCAMAZ." | ||
![]() |
![]() | #2206 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BİZİM BİLDİĞİMİZ BEŞİKTAŞLI, "TERBİYELİDİR, SAYGILIDIR, SAYGINDIR, HAKSIZ BAŞARI İSTEMEZ, HAKSIZLIĞA KARŞI MÜCADELEDEN KAÇMAZ, KİMSENİN ADAMI OLMAZ, ONUN İÇİN ASLOLAN BEŞİKTAŞ'TIR, FUTBOLCUSUNA, KULÜBÜNE, CAMİASINA, BEŞİKTAŞ'INA SAHiP ÇIKAR." | ||
![]() |
![]() | #2207 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eeeee devam et ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #2208 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutulmuş aşık olmuştum hayatın anlamı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunda ölüm olsa da sevenleri kimse ayıramaz ki. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |