![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #301 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öle olduu bek sölenemes ama nesem................güle güle mazo...varlığın yeter..ii geceler.......ee nörürsünüz..veysel sesin çıkmıyo...çok mu hasta oldun..kıyamam......... ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #303 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşkkr ederim sana we herkese ii geceler ![]() | ||
![]() |
![]() | #304 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee hade bi dolu kişi var nie kimse bişi yasmıyo....kendimi mal gibi hissettim......... ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #305 | |||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gidin bari...saten moralim bosuk...iice üsülüyüm ben....... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
![]() |
![]() | #306 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efsane olmuştu iki günlük sevdamıs...mevsimler geçti bak bitti aşk masalımız...birtanem herseyim sevdiğimdin sen benim...rüzgarlarda uçup gitti...unutuldu şarkımız................ ![]()
![]() |
![]() | #307 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten çok kötüyüm hade biri beni tınsın......................... ![]() ![]()
![]() |
![]() | #308 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam saten anladım...herkes uyuyo bana msjda atmıyolar....öff öfff....yanlı mıyım ben şimdi............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #309 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende kendim kendime konusrum....ama aşkım y.o.k......belki de var......ben nie böle soru işaretleriyle içli dışlıyım bu kadar yahuuu....öfff öffffffff................ ![]()
![]() |
![]() | #310 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AynAAAAAAAAAAAAAAAA........
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |