![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #361 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eet kesinlikle öle olcek.......... ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #362 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık gelcek sene en geveseler oscarını bis alırıs be dostum........... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #363 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bişi dicem ben bu 5000 smsi nası bitircem...........:S
![]() |
![]() | #364 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha 2000 tane daha var....üffffffff............ ![]()
![]() |
![]() | #365 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ama bi mod a sorcam yaa,bnm ne eksiğim var? | |||
![]() |
![]() | #366 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw derken 36 sayfa olmuş...sabaha kadar kıarmıyıs bu rekoru ne dersin.........????? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #368 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de sor...bu arada msjdan alıntı yapmana gerek y.o.k bisbiseyis nasılsa......... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #370 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnm de uykum geldi ama kalkamıyorum başından yaw.... ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |