![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #452 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar arada girelim de internet cafeden falan kıalım rekoru da ayıp olmasın gale ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #454 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eet..ben hafta sonları girmeye çalıscam...kurtulamicak bu bölüm benden......hehhe.. ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #455 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eeeeeeeee eurovision şarkımızı dinlediniz mi fena olmmış rock cılar için ![]() ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #456 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben merveye Veysele nana limon yaparmısın şekerim dedim '' ŞUNA '' demişim.. Oda bana hayvan gibi neden söylüyorsun fln dedi.. Yani ben onun iyiliğini düşünmüştüm oysa. oda biseler söeldi ya. ne bilm.. amannn . ![]() | ||
![]() |
![]() | #457 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eet..benim hoşuma gitti..ama rockçı olmayanlar çok beğenmedi....şahsen annemcim.... ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #458 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maviş takma kafana...belki hastaydıya alınganlığı üstündeydii...veyselin kötü niyeti olduuunu sanmıyorum....
![]() |
![]() | #459 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annen hangi daldan arabesk mi ![]()
![]() |
![]() | #460 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | y.o.k..hareketli pop dinler annemcim....... ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |