![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derbide gözler Hakan ve Nobre'de Pazar günü oynanacak GS- BJK derbisinde Cimbom'da gözler Hakan Şükür'de. BJK'de ise Nobre ve Holosko'ya çevrili. GS'de mevcut kadroda, 13 golle, Beşiktaş'a en çok gol atan futbolcu Hakan Şükür. ![]() Galatasaray'ın, Beşiktaş ile 2 Mart Pazar günü yapacağı derbi maçta sarı-kırmızılı takımda gözler Hakan Şükür'ün üzerinde olacak. Hafta içindeki Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe filelerini havalandıran Hakan Şükür, Beşiktaş'a daha önce 13 gol attı. Üstelik Hakan, bu gollerden 10'unu, derbinin oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda attı.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Kalli galibiyetten emin Feldkamp, Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak, "Kendi stadımızda yendik, orada da yenmek istiyoruz" dedi 'Beşiktaş'ı nasıl değerlendiriyorsunuz' şeklindeki bir soruyu, ''Bu konuda herhangi bir düşüncem yok'' diye yanıtlayan Alman teknik adam, etkili forvet oyuncularına karşı önlem alıp almayacağının sorulması üzerine de şunları kaydetti: ''Ben onu size söylersem kendime yardımcı olmamış olurum. Beşiktaş'ın bizimle birlikte yukarıda olmasının sebebi, iyi bir takıma sahip olmasından dolayıdır. Bu da normal. Kendi stadımızda yendik, aynı şekilde orada yenmek istiyoruz.'' ''3 EKSİĞİMİZ VAR''- Feldkamp, Lincoln, Ayhan ve Serkan'ın, Beşiktaş maçında oynamayacağını açıkladı. Futbolcularının zorlu bir karşılaşmanın ardından kazanılan galibiyet nedeniyle moralli olduğunu dile getiren Karl Heinz Feldkamp, şu ifadeleri kullandı: ''Lincoln, Ayhan ve Serkan gibi oyuncularımız maçta oynamayacak. Onların da eksikliğini hissedeceğiz. O oyuncuların yerine oynayacak oyuncularımız zaten daha önce de oynamıştı. O oyuncular arasından yarın ya da maç günü son kararımı vereceğim. Lincoln'un pozisyonunda ilk akla gelen Ayhan ama, o grip olduğu için oynamayacak. Tecrübesinden dolayı ilk önce onu düşündüm ama maalesef onu kullanamayacağım.'' | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizde cisse yok en son cissenin olmadıı bi macta kayseriye yenilmiştik inş. cissenin yoklugunu hissetmeyiz ama büyk ihtimal ön liberoda i.toraman oynıckmş serdar özkan da oynuckmş inş. kazanırıızzzz gol attırmadan | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hafta içi bazı şansızlıklar yaşadık.Bunlara rağmen cinconu inönünün çimlerine gömeceğimizi düşünüyorum.Taraftarımızla beraber çok önemli bir galibiyete imza atıp liderliğimizi kutlayacağız inş...Buna inanıyorum ben.Mağlubiyet aklımın ucundan bile geçmiyor açıkçası.O yüzden korkum yok benim.Alabilecekleri en iyi sonuç beraberliktir.Onu bile çok zor ama... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/53247-besiktasimiz-galatasaray-turkcell-super-lig-24-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Gelecek Malarmz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 03-03-2008 16:01 | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 22:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |