![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Arkadaşım daha ilk mesajdan olmuyor ama..Senin o tüpçü dediğin kişi BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA oturmakta hala..Burdan sakın şunu anlama ben demiroren hayranı falan değilim ama TÜPÇÜ die hitap ettiğin kişi şu an takımımızın başkanlık koltugunda oturmakta..Biraz daha dikkatli olalım bu konuda... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizde cisse yok en son cissenin olmadıı bi macta kayseriye yenilmiştik inş. cissenin yoklugunu hissetmeyiz ama büyk ihtimal ön liberoda i.toraman oynıckmş serdar özkan da oynuckmş inş. kazanırıızzzz gol attırmadan | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hafta içi bazı şansızlıklar yaşadık.Bunlara rağmen cinconu inönünün çimlerine gömeceğimizi düşünüyorum.Taraftarımızla beraber çok önemli bir galibiyete imza atıp liderliğimizi kutlayacağız inş...Buna inanıyorum ben.Mağlubiyet aklımın ucundan bile geçmiyor açıkçası.O yüzden korkum yok benim.Alabilecekleri en iyi sonuç beraberliktir.Onu bile çok zor ama... | ||
| |
| | #9 | ||
| Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Biraz korkuyorum ama kartalıma da tam güverniyorum umarım eline geçen bu değerli fırsatı kaçırmaz.Çünkü artık bu ve bundan sonraki maçların asla telafisi yok....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/53247-besiktasimiz-galatasaray-turkcell-super-lig-24-a/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Gelecek Malarmz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 03-03-2008 16:01 | |
| Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 22:08 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |