![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Lütfen yazdıklarımı iyi oku Samsa..Ben Kimseye Direk olarak birşey söylemedim. Yazdıklarımın meali şudur.Ötekisi Che Resmini koyabilme özgürlügüne sahipse digeri de che engelli resmini koyabilir. Ama bu tartışmalar Böyle devam ederse Siyasi Amaçlı Avatar Kullanımı Yasaklanır . Bilgilerinize
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gayet normal samsanın awatarı bana göre.her tarafta nasıl che resimleri warsa herkes görüşünü ortaya koyabilirsa.samsada koyabilir başkasının görüşüne hakaret etmeden.bunda bşiy yoq bnce.... herkese iii forumlar... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Ayşeninde dediği gibi herkes fikirlerini ve görüşlerini birbirini kırmadan ve karşısındakinin görüşlerine saygı duymak şartıyla burada yazabilir.Ama sakın unutmayınki birbirinizi kırmadan ve konuşma tarzınıza dikkat ederek.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Kim Kim değil önemLi değil Forumda Siyasi bir propoganda yapanı direk banlıyoruz Bilginize
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Kimseye açıklama falan yapılmıyor konuları temizledim size ne yaparsanız ne olacağını bi üstteki topicte belirttim... Bu konuyla ilgili tek bir post daha atanı uzatanı banlıorum bilginize... Gidin Beşiktaş topiclerine yazın arkdşlar...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bnm yazımı silmenizdeki amaç ne anlamadımm??? bi duyuru yapıyosanz altınada yazı yazılmasın istiyosanz.konuyu açar sabit yapıp kilitlersiniz olur biter...kafanıza göre yorum konu silemezsiniz..... yada bi mazeret belirtmek zorundasnz ...... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Konuşmalarına dikkat et. Bu son uyarımız.
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tmm soruyorm yazdıgım yazıyı niye sildiniz ???? bn bu forumun bir üyesi olarak içerisinde hakaret ve küfür bulunmayan bir yazı yazdm buraya....peki niye silindi bn bunu bilmek istiyorum. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorun nedir waitforme?
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |