![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #281 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
OYUNCULARI ADAM GİBİ İZLERSEN,FANATİZM GÖZLÜĞÜ İLE BAKMAZSAN ASLA YANILMAZSIN. DOLAYISI İLE ÖZÜRLÜK BİR DURUMDA ORTAYA ÇIKMAZ. | |||
![]() |
|
![]() | #282 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
| |||
![]() |
![]() | #283 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bugün Para Için Formasini Satan Yarin 3 Kuruş Menfaat Için Karisinida Satar Bacisinida Sana Hakkimizi Helal Etmiyoruz Cehennemin Dibine Kadar Yolun Var F.. Offf.... | ||
![]() |
![]() | #284 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her ne kadar adamın yaptığı kansızlık olsa da, o kadar üzülmedim. Beşiktaş için bir kayıp değil. Ha yapmış bu şerefsizliği onun arkasından iyi konuşacak değiliz. Hayatı boyunca sergenin yedeği olarsk, kendini kanıtlama çabası dengesini bozdu haliyle, bir maç oynar on maç yatardı. Nobreye misilleme yaptıklarını sansınlar. Fenerbahçe adamı bitirir. | ||
![]() |
![]() | #285 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #286 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
FAKAT SANA ŞU KADARINI SÖYLEYEYİM. "BEN BU İŞİ BİLİYORUM" ANLAMI ÇIKARACAĞINA , OYUNCULARI ADAM GİBİ İZLENMESİ GEREKTİĞİNİN VE FANATİZM GÖZLÜĞÜ İLE BAKILMADIĞINDA ONLAR HAKKINDA YANILMADIĞINIZI GÖREBİLİRSİNİZ. ANLAMI ÇIKARMANI TERCİH EDERDİM. FUTBOL VE OYUNCULAR BOŞ GÖZLERLE İZLENMEZ. | |||
![]() |
![]() | #287 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
![]() benim icin mazi, gelsin simdi niyazi ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |