![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #394 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Korkunun ECEL e Faydası Yoktur Korkunun ECEL e Faydası Yoktur Burası İNÖNÜ Burdan Cıkıs Yoktur B E K L I Y O R U UZ. Cok guzel ortam hazırladık senın ıcın . GEL hıc sıkılmazsın söz. Istedıgın gıbı eglenırsın Gel sen Geel !!!!!
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | ||
![]() |
![]() | #397 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() Beşiktaş’ın isyankâr çocuğu Tümer Metin kendisini, koluna yazılı dövme ile böyle ifade ediyor. Onu sadece Tanrı yargılayabilir! Oyunun içinde kendi ruhunda biriktirdiği hırsı ve tekniği ile birleştirdiği bu isyankâr tavır, aslında onun sıradan bir oyuncu olmadığını gösterir aynı zamanda. Onu, dört sene önce Samsun’dan İlhan Mansız ile birlikte geldiği zaman tanıdık. Takıma ilk zamanlar uyum sağlamakta zorlandı ve belki İlhan Mansız’ın popülaritesinin gölgesinde kaldı, sonra Sergen’in dönüşü ile sol ayaklı, stili benzer iki futbolcunun oynar mı, oynamaz mı polemikleri arasında forma bulmakta zorlandı, bazen 2.devre oyuncusu oldu. Futbol yazarlarının overdoz eleştirilerine maruz kaldı, gol attıktan sonra yüzünde tebessüm olmadığı, sevinmediği bile söylendi. Oysaki biz, kapalı tribünde onun gol sonrası yüz ifadesinin, onun aşırı hırsının doruk noktası olduğunu hissedebildik, yüzündeki sert ifadenin kendine özgü isyankâr tavrın dile gelişi olduğunu biliyoruz. İnadına Beşiktaş! Pankartı bizi aslında nasıl anlatıyorsa, öyleyiz. Hakim güçlerin baskısına boyun eğmeyen, kalabalıklar içinde yitip gitmektense, bazen tek başına kalmayı göze alabilen, siyahı beyazıyla bir sevdayı karşılıksız sevmektir Beşiktaşlılık. Kendimden önce Beşiktaş demektir, biz seni sevinmek için sevmedik demektir, bazen de Çok sevdik be abi’dir. Tümer’in yüzündeki isyanın yıllardır renkli takımların bol paralı, seçkinci ve her türlü dolambaçı çevirebilecek entrika gücüne, sakin ve asil bir karşı duruş olduğunu bilmektir. 100.yıl şampiyonluğu, 2006 kupa şampiyonluğu maçlarındaki katkısını bilmektir Beşiktaşlılık, ben her şeyden önce Beşiktaşlıyım diyen oyuncusunun hakkını vermektir. Gidişin Kadıköy’e oldu, varsın olsun! Futbol artık Baba Hakkı, Baba Recep dönemi gibi, amatör ruhunu kaybedeli çok oldu maalesef. Biz senin orda bir dolu ayrık otu içinde başı dik bir gül gibi duracağını da biliyoruz. Madem İngilizce dövme yazdırdın koluna, bir İngiliz deyişi ile ayrılalım seninle: “..Death is God’s way of telling you not to be such a wise man!..” (Ölüm, sizin aslında çok da zeki olmadığınızı, Tanrı’nın size söyleme şeklidir..)
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 Konu ALPAY tarafından (10-06-2006 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #399 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transferi olay yaratan Tümer Metin, bu sezon BJK İnönü Stadı'nda alkışlarla karşılanmayı beklemediğini belirterek, ''Ancak benim için Kadıköy'deki Beşiktaş maçı, İnönü'dekinden daha önemli'' dedi. Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Tümer, herkesin kendisine BJK İnönü Stadı'na nasıl gideceğini sorduğunu ifade ederek, ''Ben ise Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçı düşünüyorum. Benim için bu maç daha önemli olacak. Beşiktaş'ın Kadıköy'de 5 senedir süren yenilmezlik geleneğini bozmak adına, o maç benim için daha önemli olacak'' diye konuştu.
__________________ Siyahı yaşıyoruz beyazı arıyoruz... | ||
![]() |
![]() | #400 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artik şu Pis Ağzina Alma şerefli Takimimizin Adini şeefsiz Tümör...5 Yillik Yenilmezliğimizi Bozacakmiş Biz Seni Bozmayalimda...
__________________ İLK ÇIĞLIĞIM,SON NEFESİM,TEK AŞKIM;BEŞİKTAŞIM!!! ASLOLAN HAYATTIR,HAYATTA BEŞİKTAŞ... İNÖNÜYE KARANLIK ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN DIŞARIDA YAĞMURLAR YAĞDIĞI ZAMAN TRİBÜNLERDE ÇARŞI COŞTUĞU ZAMAN HAYDİ BASTIR KARAKARTALIM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |