![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Sadece 1 Arkadaş Yedek Kaleciden Bahsetmiş... Bence Önemle Üzerinde Durulması Gereken Bir Konu Bu. Bizim Yedek Kalecimiz Diyarbakır'da Maç Başına 3 Gol Ortalaması İle Oynayan Ramazan Kurşunlu Olmamalı... ( Elbetteki Defansın Büyük Önemi Var Ama ) Her Şeye Rağmen Runje'nin Arkasında Duracak Kaleci Olmadığı Kanaatindeyim..
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ramazan Kurşunlu iyi bir yedek olur ayrıca bence Malatyanın kalecisi Bora da alınmalı o da iyi kaleci. Bora gelirse Murat şahin gönderilmeli. | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ramazan GeÇen Sene Cordoba Yi Kesİp İlk Kalecİ Olaral Oynadi Hatirlatirim...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ----------------Runje-------------------- İ. toraman-----G. Zan-----Koray-----Baki Govou----Kleberson----Delgado----Gilberto ---------Nobre------Gökhan Güleç------ Ne yaparsan yap defans zayıf, birde sağ kanada oyuncu lazım. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Y sanki defansta yabancı tecrubeli biri gerekir gibi turkiyedekiler hep pozisyon hatası yapıyo... yuzuncu yıldaki gibi bir zago ronaldo örneği gibi gol yemiyoduk...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 2. Kalecİ Olabİlİr Hatta 1.kalecİ Bİle Olabİlİr.....yedek Kalecİyİ De Yabanci Alacak Halİmİz Yok Herhalde...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ----------------Runje-------------------- hamit-----G. Zan-----İ.toraman-------Baki Govou----Kleberson----Delgado----Gilberto ----------(mavuba)---(yıldıray)---(Denilson) ---------Nobre------Gökhan Güleç-------- sağa hamit ve govou, sola gilberto veya denilson alınmalı. klebersonun taliplileri varmış gönderip yerine mavuba alınabilir. Delgado veya yıldıray'da oyun kurucu olarak olabilir.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |