![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zararı olduguna katılmıyorum biz kasımpaşa maçındada 2-0 maglup duruma dustugumuzde taraftarı arkamıza alarak 4-2 yendık antep maçındada 1-0 dan taraftarı arkamıza alarak 3-1 yendık | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
saygı duyarım görüşlerine ama Bjk 8-9 kez geriden gelip galip geldi bunların bazıları inönüdeyken bazılarında da deplasmanda kazandı hemde deplasmanda 50-100 Bjk li taraftar varken. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya herşey güzel ama kendi stadımızda oyuncularımızın ıslıklanmasına anlam veremiorum böle taraftarlık olmaz..topçular stresten istediklerini yapamıyorlar bence statda asla böle şeler olmamalı
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yeri geldimi destekleyeceksin yeri geldimi ıslıklayacaksın yeri geldimi sırtın donuk maç izleyeceksin ki; taraftarın tepskisini anlayacaklar her yapılan hatalarda eğer ki herşeyi toz pembe görüpte yenildiği maçlarda bile destekleyici tezxahuratlar yapmaya devam edersek bişeylerin düzlemesi çok zor. | ||
| |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| |
| | #6 | |||
gordon iyi bi transfer bobo geldıgındede böyle diyordu herkes ama gecn oyuncunun yararını görduk gordonda bobo gibi olacak youtubede herkes çarşının videolara basksın özellıkle gs ve fb taraftarlarının yorumları var çok güzel bir grup diye | |||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben gordona kötü demiyorum ama söyledikleriyle yaptıkları uymuyo demek istedim yani gordon iyi ama çok tecrübeli ve avrupada isimli biri gelcek die konuşuyorlardı
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
peki sana bir soru sen bir oyuncu alıp iki seneni heba edip 2 milyon euro dan 10 milyon euro ya satmayı kabul edermisin. oyuncu yetiştirmek 10 tane genç oyuncu alınıp olmaz genç oyuncuyu yedek alırsın. Bobo ilk geldiğinde bir çok taraftar duydum herkes bobo ya küfür ediyordu çıkar şu adamı diye feryat figan ediyordu ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ama yeri geldıgınde ıslıkda olmalı bence | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |