![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=tekaşkımbjk_03;594193] Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
gordon iyi bi transfer bobo geldıgındede böyle diyordu herkes ama gecn oyuncunun yararını görduk gordonda bobo gibi olacak youtubede herkes çarşının videolara basksın özellıkle gs ve fb taraftarlarının yorumları var çok güzel bir grup diye | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
fenerbahçenin ne zaman çarşı gibi büyük bir grubu olduda bunu küçülttü? çarşı yönetime tepkisiz bir taraftar grubu mu? stadı kapanan tek takım beşiktaş mı stad kapandı diye çarşı suçlanıyor? | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben gordona kötü demiyorum ama söyledikleriyle yaptıkları uymuyo demek istedim yani gordon iyi ama çok tecrübeli ve avrupada isimli biri gelcek die konuşuyorlardı
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | [quote=PascaL_NoumA_21;594195] Alıntı:
rüştüyü maç sonunda çağırmak ise tükürdüğünü yalamak dseğil büyüklüktür illaki maç içerisinde olacaktır boyle şeyler ama sonradan affetmek ve affedilmekte olması lazım | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
peki sana bir soru sen bir oyuncu alıp iki seneni heba edip 2 milyon euro dan 10 milyon euro ya satmayı kabul edermisin. oyuncu yetiştirmek 10 tane genç oyuncu alınıp olmaz genç oyuncuyu yedek alırsın. Bobo ilk geldiğinde bir çok taraftar duydum herkes bobo ya küfür ediyordu çıkar şu adamı diye feryat figan ediyordu ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizimkıler ne zaman dedıgını yaptıkı ben gordodan memunun vallahi bence çok iş yapacak cafu gelecek dedıler ne oldu gelseydı çokmu iiy olacaktı bazıları avrupadakılerdende çok iyidir gordonda avrupaya gönderecegımız oyunculardan biri | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=tekaşkımbjk_03;594200] Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #29 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
1 )evet çarşı kadar etkili bir grup hiç bir zaman olmadı ama eski gücüne nazaran daha azaldı. 2) demirören yöentimi geldiğinden beri tepkisiz bir grup sadece bir kez istifaya çağırdı yönetimi. 2 sene önce yeni açık ve numaralı türbünlerine küfür bile etti, istifaya çağırıyor diye: sen anlaşaşılan takip etmiyorsun Bjk yi ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |